“Ik deed mee met het Gouden Kans om mijn leven op orde te krijgen. Ik wilde structuur in mijn week krijgen, een studierichting kiezen en beter te worden in sociale situaties. Dit heb ik allemaal bereikt, en dat was zeker niet gelukt zonder Gouden Kans. Ik heb mijn leven veel meer op orde, ik ben positiever meer zelfverzekerd geworden. Door mee te doen met het Gouden Kans groei je als persoon. Je doet andere dingen, je leer andere mensen kennen. En daardoor ook een andere kant van jezelf.  

De persoonlijke ontwikkeling workshop sloten heel erg aan bij mij. Toen we elkaar complimenten gingen geven raakte mij dat heel erg, omdat ik best wel onzeker ben. Dat was een hoogtepunt. De workshop presenteren vond ik ook heel goed, het persoonlijke verhaal van de trainer inspireerde mij en we kregen praktische tips.

Bij het Gouden Kans helpt iedereen elkaar, iedereen zit in een persoonlijke zoektocht en helpt elkaar, zonder te oordelen. In de samenwerking aan het impact project kun je veel van elkaar leren.  

De drempel om deel te nemen is niet zo groot als je denkt.” 

Back To Top