Projecten

Tijdens het #goudenkansproject ga je aan de slag bij een organisatie die sociaal of duurzaam het verschil maakt in jouw buurt. Samen met jouw team ga je een vraagstuk oplossen terwijl je van ons de tools en inspiratie krijgt om in de praktijk toe te passen. De organisatie krijgt nieuwe inzichten, inspiratie en een concreet project door jouw inzet. Wij coachen je in de praktijk, zodat jij je talenten ontdekt en je skills verder ontwikkelt. Een gouden combinatie!

Een greep uit de gouden projecten:

De Helderse Vallei

Bij de Helderse Vallei ga je nadenken over het hoe en waarom van de energie transitie in Den Helder. Ga jij de uitdaging aan om bewustzijn te creƫren rondom energie en duurzaamheid onder inwoners van Den Helder?

Meer informatie

Circulair Ambachtscentrum de BUCH

Bij BUCH Circulair krijg je de kans om gebruikte spullen te heruitvinden en na te denken over het verminderen van de afvalberg. Ga jij de uitdaging aan om een circulair ambachtscentrum te ontwikkelen en mensen in Egmond aan Zee bewust te maken van afvalstromen?

Meer informatie

Hart op Groen

Bij Hart op Groen ga jij met een groene circus karavaan vol ontdekkingen aan de slag en leer je hoe eten impact heeft op de wereld. Ga jij mensen inspireren om bewuste, duurzame keuzes te maken? Ga jij de uitdaging aan?

Meer informatie

Restaurant Stoer

Bij Stoer krijg je de kans om je te ontplooien in een omgeving waar je serieus genomen wordt en verantwoordelijkheden krijgt toegeschoven. Heb jij een goed idee voor Stoer to go? Ga jij de uitdaging aan?

Meer informatie