Breedweer is een social enterprise, wat inhoudt dat we de focus hebben op het maken van maatschappelijk rendement. Hierbij geven we invulling op 8 van de 17 Sustainable Development Goals en gebruiken hiervoor onze facilitaire Dienstverlening als middel voor. Dit doen we in de schoonmaak, catering, beveiliging en hospitality. Het hoofddoel is om zoveel als mogelijk mensen vanuit een kwetsbare positie duurzaam richting arbeid te brengen. Dit doen we in combinatie met circulaire businessmodellen; bijvoorbeeld het omzetten van koffieprut naar handzeep . Supercool! De maatschappelijke problemen in onze maatschappij worden steeds nijpender en zichtbaarder. Juist nu vraagt dit om keiharde actie! Met Breedweer werken we dagelijks aan het bieden van oplossingen voor tal van deze maatschappelijke uitdagingen. Een groei van onze organisatie vergroot onze rol als aanjager om kansen te bieden aan kwetsbare doelgroepen.Onze missie is om mensen aan te kunnen zetten om niet meer naar financieel rendement te kijken maar naar het maatschappelijk rendement! Om dit te bereiken is het nodig om inkopers, overheden, grotere bedrijven, instellingen en de maatschappij aan te zetten om te gaan voor het maatschappelijk rendement.

Hulpvraag

Onze missie willen we op een rebelse en activistische manier bereiken, we zoeken hiervoor creatieve, bijzondere, uitdagende maar vooral impactvolle manieren om dit te communiceren.Ben jij die rebel, die activist en zie jij ook dat we de wereld aan het verkloten zijn! Dan zijn we op zoek naar jou. Op naar het maken van impact!

Hoe kunnen we er (via rebelse acties/ activisme) voor zorgen dat organisaties bij het aankopen en leveren van diensten en producten meer aandacht besteden aan SDG’s ?

Back To Top